İnsancıklar İçinde İnsan Olmak

FİYAT BİLGİSİ

Fiyat Bilgisi Yükleniyor


Kitap ile ilgili henüz yorum yapılmamış.

Kitap ile ilgili henüz alıntı paylaşılmamış.

Kitap Bilgileri

Kitap Yazarı Sıtkı Aslanhan
Yayınevi Hayat Yayınları
ISBN 9786055365806
Sayfa Sayısı 131
Tür #ki̇şi̇sel geli̇şi̇m #ki̇şi̇sel geli̇şi̇m

Genç bir çift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine taşınmışlar. Sabah kahvaltı yaparlarken, komşu da çamaşırları asıyormuş.

Kadın kocasına, "Bak, çamaşırları yeterince temiz değil, çamaşır yıkamayı bilmiyor, belki de doğru sabunu kullanmıyor." demiş.

Kocası ona bakmış, hiçbir şey söylememiş, kahvaltısına devam etmiş. Kadın, komşusunun çamaşır astığı her sabah aynı yorumu yapmaya devam etmiş.

Bir ay kadar sonra bir sabah, komşusunun çamaşırlarının tertemiz olduğunu gören kadın çok şaşırmış. "Bak" demiş kocasına, "çamaşır yıkamayı öğrendi sonunda.

Merak ediyorum, kim öğretti acaba?" Adam, "Ben bu sabah biraz erken kalkıp penceremizi sildim." diye cevap vermiş.
br>Gönül dünyanızda güzellikler varsa, baktığınız her yer aydınlık ve netse, gönül aynanızı temizlediyseniz, parlattıysanız; o aynadan yansıyan her şey güzeldir. Güzel bakın ve güzel görün… Bu kitapla birlikte; içimizi gözden geçirerek, iç dünyamıza yolculuk yapacağız.

Birlikte, bu yolculuğa var mısınız?