FİYAT BİLGİSİ

Fiyat Bilgisi Yükleniyor


Kitap ile ilgili henüz yorum yapılmamış.

Kitap ile ilgili henüz alıntı paylaşılmamış.

Kitap Bilgileri

Kitap Yazarı Ayça Güçlüten
Yayınevi Postiga
ISBN 9786059724241
Sayfa Sayısı 112
Tür #biyografi & otobiyografi

Yaşıyorum bazen Nezaketen

"Bir gün bunların bana kafa tutacaklarını hiç hesap etmemiştim. Sadece yazmıştım oysa ki. Sonrası malum. Koliler, kutular ve unutuş. Ta ki odamı, çeyrek yüzyıl hayat mahalim olan alanı -en iyi ve belki de tek tanıdığım mekanı- bir sebeple toplamak mecburiyeti doğana dek. Ve onları gördüm. Oradaydılar. Şimdi de buradalar. Başka çare yoktu."

İlk romanı Uykusuz ile kurgu ile gerçeğin sınırlarını yoklayan Ayça Güçlüten, bu defa gerçekle kurmacanın kendi yaşam alanındaki buluşmasından sızanları anlatıyor. Dilediğiniz anda, dilediğiniz boşluktan bu Oda'ya girebilirsiniz.

Oysa gelgitleriniz arasında salıncak kurmuştum Sağladığınız ritimle halimden memnundum Ama fazla salladınız beni "Durun" dedim Duymadınız